Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічого вдіяти не можуть. У ЗСУ розповіли про успішну тактику росіян на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічого вдіяти не можуть. У ЗСУ розповіли про успішну тактику росіян на фронті

Російські загарбники на Донбасі використовують тактику, проти якої українські військові нічого не можуть вдіяти, про це в ефірі «Радіо Свобода» сказав молодший сержант 3 ОШБ Анатолій Нікітін, передає портал «Коментарі»

28 лютого 2024, 16:20 comments11871
Поділіться публікацією:

Як повідомив Анатолій Нікітін, поблизу Авдіївки ворог застосовує тактику, проти якої у ЗСУ "немає протиотрути". За його словами, мова йде про нанесення ударів керованими авіабомбами вагою по 50о кг вибухівки. Після такої бомби залишається воронка у п'ять метрів в глибину, підкресли військовий.

Нічого вдіяти не можуть. У ЗСУ розповіли про успішну тактику росіян на фронті

Бої за Донбас

Разом з тим, речник оперативно-стратегічного угруповання "Таврія" Дмитро Лиховій повідомив, що після відходу з Авдіївки військові проводять оборонну операцію на лінії Тоненьке, Орлівка, Бердичі. За його словами, на цих територіях Силам оборони допомагає в першу чергу рельєф із каскаду водосховищ. Про те, що власне, польові укріплення допомагають військовим в обороні, розповів і Нікітін.

В свою чергу Лиховій повідомив, що вдалося заблокувати російських штурмовиків на підході до села Орлівка. За його словами, окупанти намагаються використати дрони та авіацію, щоб забезпечити собі просування, але наразі такі дії не мають успіху.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку ветерана АТО Євгена Дикого поблизу населених пунктів Тоненьке, Орлівка, Бердичі ситуація більш ніж загрозлива. На цих територіях немає належним чином підготовлених ліній оборони, а ЗСУ намагаються для цього використати водосховище. Дикий прогнозує, що окупанти спробують прорвати оборону на цій лінії. Як результат, під загрозою окупації опиниться Курахове, яке є ключем до вторгнення у Вугледар.

До речі, військові аналітики повідомляють, що вперше з часів війни система забезпечення росіян на фронті дала збій. Там "мінуси" як по живій силі, так і по техніці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини