Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові назвали ще один напрямок, на якому окупанти можуть піти у наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові назвали ще один напрямок, на якому окупанти можуть піти у наступ

Російські окупанти можуть готувати наступ на Горлівському напрямку, про це в ефірі «Еспресо» заявив військовий Євген Ієвлєв («Шейх»). За його словами, саме такі дії виглядають максимально логічними

28 лютого 2024, 12:53
Поділіться публікацією:

Як повідомив Ієвлєв, щоб взяти штурмом Авдіївку ворог підтягував техніку з інших напрямків, проте не виводив його з Горлівського напрямку. За його словами, якщо проаналізувати мапу DeepState, то можна припустити, що росіяни підуть у наступ саме на Горлівському напрямку.

Військові назвали ще один напрямок, на якому окупанти можуть піти у наступ

Наступ росіян

Саме тому, каже Ієвлєв, військові там перебувають там у повній бойовій готовності, щоби відбивати ворожі атаки.

Разом з тим, військовий додав, що наразі на Горлівському напрямку не відбувається нічого надто серйозного, окрім того, що противник частіше почав використовувати дрони-камікадзе.

"Тобто відбувається активація БПЛА, постійно працює ворожа артилерія й міномети, але ніяких позиційних штурмів на Горлівському напрямку ворог не здійснює",
- додав військовий.

При цьому ветеран АТО Євген Дикий розповів, що наразі Сили оборони після захоплення Авдіївки намагаються зупинити просування ворога на ділянці Бердичі — Орлівка – Тоненьке. За його словами, проблема в тому, що там немає потужних фортифікаційних споруд. Дикий говорить, що військові намагаються "зачепитися" за водосховище і саме по ньому вибудовувати лінію оборони.

Якщо ж ця лінія оборони буде прорвана, каже ветеран АТО, то під великою загрозою захоплення опиниться Курахове, яке є ключем до окупації Вугледару. Дикий каже, що ситуація на цьому напрямку є тривожною, і вона не на користь Сил оборони.

Ветеран АТО додав, що сили ворога суттєво переважають Сили оборони на цьому напрямку.

Портал "Коментарі" розповідав, що є думка із приводу того, що закон про мобілізацію та її посилення не приведуть до суттєвого покращення на лінії фронту, адже нових військових не зможуть забезпечити зброєю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://espreso.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини