Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, чому не потрібно «молитися» на закон про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, чому не потрібно «молитися» на закон про мобілізацію

Україна має проблеми із допомогою від союзників, є бригади, які є «голими», про це у коментарі ТСН сказав військовий експерт Олег Жданов. Саме тому, немає сенсу проводити мобілізацію, бо забезпечити нових військових нічим

28 лютого 2024, 11:23
Поділіться публікацією:

Зараз у Верховній Раді працюють над тим, щоби прийняти закон про мобілізацію. Проте він не зможе допомогти Україні у війні, якщо Київ не отримає у належній кількості допомогу від західних союзників, вважає Олег Жданов.

Експерт розповів, чому не потрібно «молитися» на закон про мобілізацію

Мобілізація в Україні

"Добре, ухвалять вони новий закон, зберемо ми 100 тисяч, і що ми будемо з ними робити? Тримати їх на полігоні, поки не прилетить російська ракета? Немає зброї на них",
— заявив Жданов.

При цьому він згадав слова президента Володимира Зеленського, який розповів, що в Україні є кілька "голих" бригад, які не мають не те що танків, а навіть броньованих машин та артилерії. Правда, ці бригади не сидітимуть на полігонах, а будуть поповнювати втрати на фронті.

За словами Жданова, в таких умовах говорити про якийсь майбутній контрнаступ України просто немає сенсу. Для цього потрібно отримати озброєння в необхідній кількості. При цьому він додав, що навіть у партнерів Києва досі немає чіткого розуміння, коли вона зможе надати Україні зброю і у якій кількості.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на фоні активізації окупантів на лінії фронту та втрати Силами оборони окремих позицій знову почали звучати заклики до проведення так званих мирних переговорів з Росією. При цьому, як вважають експерти, зараз Росія знаходиться у сильній позиції, тому на переговорах вимагатиме як мінімум віддати їх ще Одеську та Миколаївську області, щоби відрізати Україні шлях до моря. В ідеалі ж російський диктатор хоче захопити всю територію нашої країни, хіба що за винятком трьох західних областей, які стануть буфером між Росією та країнами Європейського Союзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини