Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі є загиблі

У російському Енгельсі було оголошено повітряну тривогу, після чого пролунали вибухи

26 грудня 2022, 06:55 comments1154
Поділіться публікацією:

У російському місті Енгельс Саратовської області в районі аеродрому було оголошено повітряну тривогу і пролунали вибухи. Як передає видання "Коментарі", першими інформацію про те, що сталося, повідомили низку енгельських телеграм-каналів.

Нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі є загиблі

Вибух у російському Енгельсі. Фото: з відкритих джерел

Серед ночі в Енгельсі у районі аеродрому звучала система повітряної тривоги. Місцеві жителі повідомляють, що було чути вибухи.

Губернатор Саратівської області РФ Роман Бусаргін після вибухів в Енгельсі написав, що "загрози для мешканців абсолютно немає", а російські ЗМІ повідомили про трьох загиблих внаслідок пожежі.

Бусаргін написав, що всі чутки про те, що жителів екстрено зберуться евакуювати з міста — це брехня і насправді, незважаючи на те, що сталося вночі, жодної загрози для росіян немає. Під час вибухів, запевняє губернатор Саратівської області, не постраждав жоден об'єкт цивільної інфраструктури.

Водночас, видання Baza повідомило, що площа пожежі після вибуху в Енгельсі становила 120 квадратних метрів. За попередніми даними, загинули 3 особи. Ще четверо було госпіталізовано із серйозними пораненнями.

Відстань від кордону України до місця удару близько 800 км. Саме цей аеродром уже був атакований 5 грудня перед масованим ракетним ударом територією України. Тоді російські окупанти не змогли задіяти в обстрілі кілька своїх літаків через пошкодження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло — прогноз на останній тиждень 2022-го: до яких подій треба бути готовими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини