Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака на Київ: скільки ракет та дронів ворога вдалося знищити
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака на Київ: скільки ракет та дронів ворога вдалося знищити

Всі ракети та дрони росіян, що летіли на Київ, були знищені

4 травня 2023, 07:05 comments1192
Поділіться публікацією:

Українська ППО на підступах до столиці продовжує демонструвати стовідсотковий результат. Під час нічної атаки по Києву сили ППО збили всі дрони-камікадзе та ракети країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні КГВА у Телеграм.

Нічна атака на Київ: скільки ракет та дронів ворога вдалося знищити

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

Начальник КМВА Сергій Попко звернув увагу, що це вже третя атака столиці за чотири дні травня. Так, росіяни застосували дрони-камікадзе типу Shahed та ракети, ймовірно, балістичного типу.

"За попередньою інформацією, у повітряному просторі Києва силами нашої ППО всі ворожі ракети та БПЛА були знищені! Дані уточнюються. За оперативними даними — без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об'єктів чи інфраструктури", — розповів Попко.

Крім цього, зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, проте шкоди життю та здоров'ю людей чи серйозних пошкоджених забудовах міста вони не завдали.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія не припиняє удари ракетами та дронами: про що говорить нова тактика супротивника – чого чекати у найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1602
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини