Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічна атака дронів: як росіяни спробували відвернути увагу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічна атака дронів: як росіяни спробували відвернути увагу ЗСУ

Ворог напружив ситуацію напередодні на півдні, вивівши ракетоносій, споряджений 8 "Калібрамі" на чергування в морі. Очевидно, це був відволікаючий маневр

19 серпня 2023, 11:00 comments1038
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська під час нічної атаки 19 серпня намагалися відволікати та заплутати українські сили протиповітряної оборони. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Нічна атака дронів: як росіяни спробували відвернути увагу ЗСУ

Атака дронів. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначила, що перед черговою цинічною атакою окупанти вивели в Чорне море носій крилатих ракет типу "Калібр". Ось тільки атака на Україну пішла із північно-східного напрямку.

"Ворог напружив ситуацію напередодні на півдні, вивівши ракетоносій, споряджений 8 "Калібрами" на чергування в морі. Очевидно, це був відволікаючий маневр. Тому що атака відбулася пізніше на північному напрямку — ворог запустив "Шахеди" з Курського напрямку", — повідомили в повідомленні. ЗСУ.

Зазначимо, також Наталія Гуменюк розповіла, чому окупанти ретельно економлять снаряди.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини