Головна Новини Суспільство Війна з Росією Незважаючи на шторм, Росія тримає 11 бойових кораблів у Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на шторм, Росія тримає 11 бойових кораблів у Чорному морі

Сумарний залп "Калібрів" може бути до 40 ракет

19 січня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

У Чорному морі країна-агресор тримає 11 бойових кораблів, незважаючи на потужний шторм, тим самим створюю загрозу нового ракетного удару по Україні. Як передає видання "Коментарі", про це повідомили в оперативному командуванні "Південь" у Facebook.

Незважаючи на шторм, Росія тримає 11 бойових кораблів у Чорному морі

Загроза ракетних ударів. Фото: з відкритих джерел

"Незважаючи на потужний шторм, ворог продовжує утримувати значне корабельне угрупування в Чорному морі. З одинадцяти бойових кораблів – шість ракетоносіїв, серед яких два підводні. Сумарний залп "Калібрів" може бути до 40 ракет", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, сьогодні з ранку по всій Україні лунає повітряна тривога – у Білорусі активна фаза авіаційних навчань. Українців закликають не ігнорувати сигнали та спускати в укриття.                                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-держсекретар США Генрі Кісінджер під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі визнав, що до початку відкритої широкомасштабної агресії РФ проти України був проти членства нашої країни в НАТО, бо боявся, що це якраз стане причиною повномасштабного вторгнення росіян. Але тепер, коли війна вийшла на новий рівень і триває майже рік, ідея нейтральної України вже не має сенсу, вважає Кісінджер. Прем'єр Фінляндії Санна Марін під час промови на тому ж форумі висловила думку, що вступ України до НАТО запобіг би війні з Росією. Про що говорять такі заяви? Які перспективи вступу України до НАТО? Журналісти "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини