Головна Новини Суспільство Війна з Росією Незабаром ситуація стане ще гіршою: у DeepState прогнозують втрату нових територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром ситуація стане ще гіршою: у DeepState прогнозують втрату нових територій

Росіяни захопили ще один населений пункт

23 серпня 2024, 15:35 comments6916
Поділіться публікацією:

Ситуація на Донецькому напрямі вже досить тривалий час є дуже складною і прогнози зовсім не оптимістичні. Як передає портал "Коментарі", співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий заявив в ефірі телеканалу "Еспресо", що, згідно з останніми даними, росіяни захопили ще один населений пункт і продовжують посилювати тиск на українські війська.

Незабаром ситуація стане ще гіршою: у DeepState прогнозують втрату нових територій

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ворог захопив Новогродівку і намагається закріпитися там, зокрема в багатоповерхівках. Він також намагається пробиватися і посилювати свої позиції. Росіяни просуваються південніше, зокрема в районі Птичого, де відбулися зміни", — розповів аналітик.

Як пояснив Погорілий, на південний захід від Птичого розташована одна з ключових висот біля Покровська, яка простягається до Селидового. Окупаційні війська намагаються її захопити.

"Якщо росіяни займуть цю висоту, це створить серйозні проблеми для українських військових, які перебувають у низинах або біля річки Вовча. Ситуацію поки що не вдалося стабілізувати. В районі розгорнута неймовірна кількість особового складу РФ. Сили оборони України докладають максимальних зусиль, щоб зупинити просування ворога, але ситуація залишається складною", — підсумував аналітик DeepState. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — офіцер секції планування бригади "Рубіж", майор НГУ Дмитро Кожубенко в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів про обстановку в районі Покровська Донецької області. на тлі Курської операції ЗСУ росіяни не зняли свої резерви з Лімано-Бахмутського спрямування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після Покровська РФ може розпочати наступ на два обласні центри України: деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини