Головна Новини Суспільство Війна з Росією Неподалік штабу Південного військового округу ЗС РФ у Ростові було голосно: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Неподалік штабу Південного військового округу ЗС РФ у Ростові було голосно: подробиці

Влада окупантів говорить про дві збиті дрони в Ростові-на-Дону

7 вересня 2023, 07:04
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Ростові-на-Дону цієї ночі були чутні сильні вибухи, місцева влада повідомляє про те, що нібито російська ППО збила кілька безпілотників. Ось тільки в місцевих телеграм-каналах з'явилося відео, на якому чути вибухи і видно вогонь, що розгорівся після вибухів.

Неподалік штабу Південного військового округу ЗС РФ у Ростові було голосно: подробиці

У Ростові-на-Дону було чути сильні вибухи

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив у себе в Телеграм, що приблизно о 3.00 ночі в Ростові-на-Дону російська ППО відпрацювала по невідомих безпілотниках. Начебто всього росіяни знищили два дрони.

Один із них упав за містом у західній частині Ростова, а уламки другого – у центрі, в районі вул. Пушкінська, 42.

Губернатор розповів, що пошкодження зазнали лише кілька припаркованих легкових автомобілів. Поранення дістала одна людина, але від госпіталізації відмовилася.

Місцеві жителі ж у соцмережі повідомляють, що вибух стався на Пушкінській вулиці невипадково, адже всього за кілька кварталів розташований штаб Південного військового округу ЗС РФ. Отже, метою безпілотника може бути саме він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – суттєво почастішали у серпні та продовжилися у вересні атаки тимчасово окупованого Криму, Москви, Підмосков'я та низки інших областей РФ за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини