Головна Новини Суспільство Війна з Росією Небезпечна ситуація: експерт розповів, звідки Кремль почав перекидати війська в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечна ситуація: експерт розповів, звідки Кремль почав перекидати війська в Україну

Росія не готова припиняти гарячу фазу війни в Україні

14 серпня 2022, 14:25 comments1985
Поділіться публікацією:

Москва активно стягує свої війська та військову техніку із Сирії для відправки на війну в Україну. Це створює додаткову загрозу для України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів військовий експерт Петро Черник.

Небезпечна ситуація: експерт розповів, звідки Кремль почав перекидати війська в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Військовий фахівець звернув увагу на те, що противник, як і раніше, не може вирішити питання з живою силою на війні проти України. Бракує також техніки, тому росіяни змушені перекидати свої війська з тих територій, де раніше брали участь у гарячих конфліктах. Неприємність для України полягає в тому, що, незважаючи на всі проблеми, з якими стикається Росія, вона не бажає відступати.

Петро Черник називає ситуацію небезпечною ще й тому, що російські війська в Сирії мають найбільший досвід, адже вони відчували запеклі бої. З 2015 року вони багато пройшли і багато чому навчилися. Тоді це було дуже потужне угруповання.

Експерт зазначив, що є дві новини – одна хороша, а друга погана. Хорошою новиною для України є те, що в Росії ресурси закінчуються. Погана новина – ворог не має наміру припиняти гарячу фазу війни проти України. І, як мінімум, він не бажає йти з тих українських територій, які сьогодні контролює.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден та Сі Цзіньпін мають намір зустрітися: чому це важливо – про що говоритимуть. Чи ця зустріч може вплинути на війну в Україні. Експерти детально розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому РФ не ризикне влаштувати ядерну катастрофу в Україні – як уже реагує Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини