Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не рахують тіла загиблих: у РНБО пояснили, що зараз відбувається під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Не рахують тіла загиблих: у РНБО пояснили, що зараз відбувається під Бахмутом

Атакуючи позиції ЗСУ під Бахмутом Росія не шкодує людей

3 грудня 2022, 11:10 comments5023
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти активно закидають у соцмережі інформацію про те, що нібито українське військове командування навіть не рахує втрати української армії, оскільки вони просто колосальні. Насправді втрати дійсно величезні, але тільки не у ЗСУ, а у російських окупантів. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Центр протидії дезінформації (ЦПД).

Не рахують тіла загиблих: у РНБО пояснили, що зараз відбувається під Бахмутом

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що росіяни використовують стару тактику у війні проти України. Під Бахмутом російські війська активно обстрілюють позиції українських військових, після чого масово йдуть в атаку.

У ЦПД зазначають, що за такої інтенсивності боїв втрати є з обох боків, але не варто вірити російській пропаганді, яка намагається своїми повідомленнями підірвати моральний дух українців.

У РНБО цитують слова голови ОП Андрія Єрмака, який стверджує, що росіяни, атакую позицію ЗСУ під Бахмутом втрачають сотні людей, але для них це не є великою проблемою, бо людина завжди була для російського керівництва просто "м'ясом".

Також, за даними ЦПД, аналітики NYT стверджують: "...з огляду на деградацію російських військ та брак боєприпасів після низки невдач, ця мета (утримання Бахмута, — ред.) виглядає малоймовірною, особливо після втрати ними плацдарму на північному сході".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ та окупанти активізувалися: де найгарячіше на Донбасі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни пояснили, чому у Путіна активно просувають тему переговорів з Україною та Заходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини