Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не в Глушківському районі: росіянам загрожує справжній котел і втрата територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Не в Глушківському районі: росіянам загрожує справжній котел і втрата територій

Росіянам справді загрожує реальний котел у Курській області

20 серпня 2024, 15:53
Поділіться публікацією:

Наразі багато аналітиків стверджують, що росіянам загрожує котел у Глушківському районі. Але, як стверджує військовий оглядач Олександр Коваленко, російським військам загрожує реальний котел зовсім в іншому місці Курської області.

Не в Глушківському районі: росіянам загрожує справжній котел і втрата територій

Окупанти

"Стежте за подіями. Навіть якщо вони і вийдуть із цікавого становища, то лише повзком на пузі, а в скарбничку Сил оборони буде одразу 30 км²", — сказав Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що украънські військові почали знищувати мости через річку Сейм у Глушківському районі Курської області, щоб ізолювати російських військових. За даними BILD, українцям потрібно взяти під контроль ще близько 5 кілометрів, щоби закрити тисячі росіян у котлі.

16 серпня українські військові знищили перший міст через річку сейм у Курській області поблизу села Глухове. Через два дні було атаковано та пошкоджено міст поблизу села Званне. Згодом почали з'являтися повідомлення, що третій та останній міст біля населеного пункту Карижі знищено. Росія у відповідь організує понтонні переправи, а також обороняє прохід, що залишився на сході. Як вказує видання BILD, усередині цієї території опинилися 2-3 тис. російських солдатів, яким важко оборонятимуться без логістики та в ізоляції. Крім того, на заході українці вже перейшли кордон і взяли під контроль невелику ділянку 15 кв. км до річки Сейм.

Також "Коментарі" розповідали, що про одночасне закриття питання з Коренево та Глушківським районом ставить диктатору Володимиру Путіну оперативний пат . Експерти впевнені, що станом на 6 вересня, рівно місяць від початку Курської операції, зона контролю Сил оборони в Курській області збільшиться до 2 тисяч квадратних кілометрів і охоплюватиме значно більший оперативний простір.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини