Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише Соледар: окупанти готують резерви для штурмів ще двох населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Соледар: окупанти готують резерви для штурмів ще двох населених пунктів

Російські окупанти підтягують резерви для штурмів у районі Авдіївки та Бахмута

16 січня 2023, 08:38 comments3957
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що в центрі уваги ЗМІ здебільшого ситуація в Соледарі, по всій Донецькій області тривають запеклі бої. Зокрема, російські загарбники визначили для себе ще два ключові напрямки – намагаються штурмувати Бахмут та Авдіївку. Те, що зараз роблять російські загарбники, не межа. Нині вони активно накопичують сили та резерви для нового удару у цих напрямках. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані ресурсу "DeepState".

Не лише Соледар: окупанти готують резерви для штурмів ще двох населених пунктів

Російські військові. Фото: Getty Images

На Бахмутському відрізку фронту війська РФ атакую Благодатне та Червону Гору. Зазначається, що внаслідок втрати Підгородного оперативна ситуація на півночі Бахмута суттєво погіршилася. Російські загарбники прорвалися на дачі і через ліс у приватний сектор на вулиці Силікатній.

Окупанти підтягують армійські резерви та бойовики для розвитку наступу на Веселе, Роздолівку та Краснополівку.

У районі Соледара зафіксовано просування противника у 7-му руднику та на територію залізниці.

На Авдіївському напрямку війська РФ змогли зайти льодом у північну частину Водяного. Російські інтервенти в черговий раз безуспішно атакують Першотравневе та Невельське, зазнаючи втрат у піхоті та техніці.

Противник намагається намацати "слабкі місця" на південь від Мар'їнки. Росіяни підтягнули резерви для штурму східних околиць Авдіївки, і внаслідок цього ворог концентруються на штурмових діях, спрямованих на взяття Красногорівки неподалік Авдіївки.

На Сватівському напрямі продовжуються позиційні бої.

На Запорізькому та Таврійському відрізках фронту – без змін. Також не зафіксовано змін на півночі країни на кордоні з Білоруссю, куди знову прибув ешелон із особовим складом із РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, чим і коли Росія віддячить Ірану за постачання дронів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — "Вісь зла" зміцнюється і продовжить допомагати Путіну: що може стати на заваді цьому – які ризики. Експерти детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини