Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише Іран та КНДР: у розвідці назвали всі країни, які допомагають РФ у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Іран та КНДР: у розвідці назвали всі країни, які допомагають РФ у війні

Росія самостійно не може використовувати високоточну зброю у війні проти України

9 листопада 2022, 13:35 comments1640
Поділіться публікацією:

Іран, Китай, Північна Корея, Казахстан та Узбекистан активно допомагають Росії у війні проти України. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю La Repubblica заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скибіцький.

Не лише Іран та КНДР: у розвідці назвали всі країни, які допомагають РФ у війні

Вадим Скибіцький. Фото: з відкритих джерел

"РФ зверталася до Китаю та Північної Кореї, можливо, до Киргизстану, за постачанням зброї, зокрема куль для РСЗВ — "Смерч" та "Ураган". Країни, такі як Казахстан та Узбекистан, допомагають Росії обходити санкції, продаючи їм американські та японські цивільні компоненти, необхідні для створення ракет", — заявив Скіїцький.

За його словами, Росія не має суперсучасної зброї, яку вона демонструє на військових парадах, це просто інсценування. Реальність така, що росіяни поодинці не здатні самі виробляти високотехнологічну зброю, тому вони не мають іншого виходу, крім, як звертатися до інших країн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США підтримують позицію Зеленського, що переговори з РФ будуть можливі, коли вона виведе свої війська з України. Про це заявила Лінда Томас-Грінфілд, яка відвідала Київ постпред США при ООН, акцентувавши, що будь-які переговори мають відбуватися за участю України, і самі українці мають вирішити, коли будуть до них готові. Переговорний кейс обговорюється останнім часом дедалі частіше. Що це говорить? Які перспективи переговорів між Києвом та Москвою? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський пом'якшив позицію щодо переговорів з РФ після підштовхувань США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини