Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише Авдіївка: у ЗСУ розповіли, до якого міста ворог стягнув резерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Авдіївка: у ЗСУ розповіли, до якого міста ворог стягнув резерви

Ситуація на Бахмутському напрямі залишається "активною"

21 листопада 2023, 09:20
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська суттєво наростили сили та активізувалися на Бахмутському напрямку. Вже два тижні супротивник веде штурмові дії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Не лише Авдіївка: у ЗСУ розповіли, до якого міста ворог стягнув резерви

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У ЗСУ вважають, що ключове завдання, яке зараз переслідують росіяни – це повернути втрачені позиції. Ворог зібрав відповідні резерви та перейшов до атакуючих дій.

За словами Фітьо, ситуація на Бахмутському напрямі залишається "активною".

"Ворог вже приблизно два тижні як перейшов від оборонних дій до атакуючих, намагається повернути втрачені раніше позиції", — заявив військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" – незважаючи на погіршення погодних умов, українські та російські війська на різних ділянках фронту атакують позиції один одного. Найважчою залишається ситуація в районі Авдіївки, але прориву нашої оборони, про що періодично сурмлять російські паблики, не сталося. Україна потребує посилення військової підтримки з боку союзників – і цього ракурсу можуть бути переміщення під час наміченого цього тижня 17-го засідання формату "Рамштайн". Примітно, що напередодні цього заходу, 20 листопада, до Києва прибув із візитом голова Пентагону Ллойд Остін. Саме заради обговорення довгострокового бачення підтримки ЗСУ. Президент України Володимир Зеленський визнав, що війна може тривати набагато довше, ніж нам хотілося б. Але наголосив, що Україна та її союзники не мають права опускати руки. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" думками про те, що і чому відбувається на всіх фронтах російсько-української війни – і на що чекати далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що заважає окупантам: у ВМС назвали причини затишшя з обстрілами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини