Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише Авдіївка: на фронті може з'явитись ще одна гаряча точка
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Авдіївка: на фронті може з'явитись ще одна гаряча точка

Росіяни можуть посилити атаки на Куп'янському напрямі

10 листопада 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Російські війська провели ротацію військових на Куп'янському напрямі та доставила додаткове військове обладнання. Як передає портал "Коментарі", про це розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов, інформує "Суспільне".

Не лише Авдіївка: на фронті може з'явитись ще одна гаряча точка

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Як зазначає голова ХОВА, характер бойових дій на Куп'янському напрямі змінився. Зараз росіяни активно використовують і важку техніку – наступають танками та броньованими машинами, чого раніше не було у такій великій кількості.

"Оскільки російські війська обрали пріоритетним саме Куп'янський напрям, у них мета за будь-яку ціну досягти результату. Ми очікуємо посилення з їхнього боку, поповнюємо резерви, посилюємо фортифікаційні споруди", — зазначив Синегубов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду вже більше 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – цього тижня російські загарбницькі війська продовжили свої атаки з підвищеною інтенсивністю та заволоділи ініціативою у Луганській та Донецькій областях. Таку інформацію оприлюднили у розвідувальному центрі Сил оборони Естонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини