Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не хочуть більше воювати з окупантами: ще одна країна просить Кремль повернути її громадян із війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Не хочуть більше воювати з окупантами: ще одна країна просить Кремль повернути її громадян із війни

Відомо про щонайменше 17 загиблих шрі-ланкійців, які вирушили воювати проти України

27 червня 2024, 18:00 comments1887
Поділіться публікацією:

Шрі-Ланка закликала Росію дозволити її громадянам, які воюють у лавах російської окупаційної армії проти України, повернутися додому. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Le Monde".

Не хочуть більше воювати з окупантами: ще одна країна просить Кремль повернути її громадян із війни

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що після переговорів у Москві уряд країни попросив російську владу "дозволити громадянам, які беруть участь у війні Росії з Україною, повернутися додому, якщо вони цього бажають". Також вони хочуть отримати компенсації за 17 загиблих шрі-ланкійців.

Міністр закордонних справ Тарака Баласурія під час візиту до Москви порушив питання щодо можливості добровільного повернення, дострокового розірвання контрактів та врегулювання виплати зарплати.

Зазначимо, на початку року Непал заявив, що до лав російської армії завербували вже понад 200 непальців, вони вимагали повернути цих людей додому.                                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — для наступальних дій у війні проти України Росія активно використовує "добровольчий корпус", який за своїми характеристиками не дуже підходить для таких завдань. Про це йдеться в оновленому огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головне політичне управління міноборони Росії 22 травня випустило новий журнал політичного навчання для армії "Політрук", який покликаний допомогти політрукам у політичному вихованні солдатів. Про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у Twitter.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини