Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не дозволяйте себе дурити: Кадиров раптом розповів, чому росіяни влаштували втечу на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Не дозволяйте себе дурити: Кадиров раптом розповів, чому росіяни влаштували втечу на Харківщині

Глава Чечні назвав ганьбу російської армії в Харківській області "тактикою та стратегією"

14 вересня 2022, 16:23 comments2724
Поділіться публікацією:

У російських пабликах зростає кількість обурень тим, що російські війська рятувалися втечею, тікаючи із захопленої ще півроку тому частини Харківської області. Глава Чечні Рамзан Кадиров вирішив заступитися за російських військових та Міноборони РФ, заявивши, що жодної втечі з Харківської області не було, а, виявляється, був продуманий тактичний хід. Як передає портал "Коментарі", слова Кадирова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Не дозволяйте себе дурити: Кадиров раптом розповів, чому росіяни влаштували втечу на Харківщині

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"Заспокою найбільших і найскептичніших коментаторів. У ході проведення СВО ми ніде і нікуди не відступаємо... Не дозволяйте дурити себе. Є такі поняття, як тактика та стратегія. У наших військ вона тонша", – заявив Кадиров.

Далі він додав, що, виявляється, росіяни на тлі своїх звірств в Україні раптом задумалися про гуманізм і вирішили поберегти як своїх військових, так і мирне населення України – ось і вивели свої війська назад до Росії.                                                             

Рамзан Кадиров заявляє, що російське військове командування все зробило правильно, ухваливши рішення не йти на поводу "диванних невігласів з маніакальними бажаннями". Таким чином, зазначив Кадиров, у росіян залишилося багато сил для нових ривків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росії терміново потрібні переговори , але Україна відмовляє: чому так – коли відновиться діалог. Експерти детально розібрали ситуацію спеціально для нашого видання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Москва вперше відкрито визнала поразку з початку вторгнення в Україну, – ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/177769
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини