Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не до прибутків: Бізнес окупантів в паніці тікає з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Не до прибутків: Бізнес окупантів в паніці тікає з Криму

У Криму зростають панічні настрої – окупанти посилюють темпи мобілізації

14 березня 2023, 18:48 comments1199
Поділіться публікацією:

У містах і селах анексованого Криму масово і повсюдно роздають повістки. Зовсім не часткова  мобілізація влади Кремля різко збільшує свої темпи, пишуть "Коментарі" за інформацією Центру національного спротиву.

Не до прибутків: Бізнес окупантів в паніці тікає з Криму

У тимчасово окупованому Криму серед рашистів наростає паніка

Попри обіцянки, які отримав колаборант, свого часу, Аксьонов – псевдоочільник півострова, від уряду РФ, що в Криму не будуть проводити відчутної мобілізації, кількість розданих повісток просто на вулицях кримських міст та сіл зростає щотижня. Разом з усім цим пропорційно й виростає паніка, жах, обурення й невдоволення колаборантів та громадян Росії, які оселилися в Криму.

Російський бізнес, який приїхав з РФ на півострів з 2014 року і розпочав там свою діяльність – виводить свої кошти та готується до цілковитої евакуації. Особливо це видно по готельно-ресторанній сфері, курортний сезон якого разом з прибутками провалилися того року і, звісно ж, не матиме попиту і в цьому році.

Центр національного спротиву просить місцевих у Криму інформувати про пересування військової техніки РФ та особового складу ворога користуючись зручними додатками та месенджери, телеграм-бот спротиву, СБУ або ж форму на сайті ЦНС.

"Коментарі" також писали про те, що за дев’ять років окупації Криму Російською Федерацією півострів перетворився на територію страху. Крім того, він втрачає свою унікальність. Кремль вивіз із території Криму багато музейних цінностей, які помічені навіть в Ермітажі.

Як повідомляв портал "Коментарі", з нагоди 9 річниці анексії Криму російський президент Володимир Путін може відвідати тимчасово окупований  регіон України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму. Росіяни формують першочерговий перелік працівників та їх сімей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини