Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найсильніші ракетні прильоти Харковом: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсильніші ракетні прильоти Харковом: що відомо

За попередніми даними, внаслідок обстрілу поранено одну людину, пошкоджено нежитлові приміщення

8 жовтня 2022, 08:00 comments1815
Поділіться публікацією:

Вночі, орієнтовно після опівночі російські війська завдали чотирьох ракетних ударів по Салтівському району Харкова. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у телеграм глава Харківської ОВА Олег Снєгубов.

Найсильніші ракетні прильоти Харковом: що відомо

Удар по Харкову. Фото: з відкритих джерел

"Після опівночі окупанти завдали 4 ракетних ударів по Салтівському району Харкова. 1 ракетний удар завдали по Основянському району", — написав Олег Синегубов.

За його інформацією, ракети типу С-300 окупанти запустили із Білгорода. Внаслідок потужного удару дуже серйозно пошкоджено спорткомплекс, нежитлові приміщення, є влучення у відкриті території. На щастя, про жертви не повідомляється. На місці прильотів працюють рятувальники. За попередньою інформацією – з осколковими пораненнями госпіталізовано чоловіка.

Глава Харківщини уточнив, що на місцях працюють правоохоронні органи та всі профільні служби, поранених може бути більше.

У той же час міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив у соцмережі, що росіяни провели ракетний обстріл центральної частини Харкова. Точна інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський закликав МАГАТЕ засудити міжнародне рейдерство Росії, яка оголосила про передачу Запорізькій АЕС у свою власність. За його словами, єдиною можливістю гарантувати радіаційну безпеку станції України та Європи є повна демілітаризація території ЗАЕС, де зараз перебуває до 500 російських бойовиків. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та можливий подальший розвиток ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як не дати Путіну завдати ядерного удару по Україні – у чому важливість заяви Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини