Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найманець ПВК "Вагнера" вбив 400 людей у підвалі Бахмута: криваве зізнання окупанта
commentss НОВИНИ Всі новини

Найманець ПВК "Вагнера" вбив 400 людей у підвалі Бахмута: криваве зізнання окупанта

Отримав команду усіх «знищити». Найманець ПВК "Вагнера" Алзамат Улдаров зізнався у тому, що в березні цього року, в одному з підвалів у Бахмуті він позбавив життя 300-400 людей

18 квітня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "24 канал".

Найманець ПВК "Вагнера" вбив 400 людей у підвалі Бахмута: криваве зізнання окупанта

Катівня в підвалі у Бахмуті: окупант зізнався, що вбив 400 людей

Зі слів окупанта, 18 березня поточного року, у Бахмуті він отримав наказ від керівництва: очистити територію від мирних мешканців. У "катівні" були люди різного віку, у тому числі й чотири десятки дітей.

"Коли я зайшов до підвалу, там були діти. І мені була команда не випускати жодного. Я виконав команду. Я зі своїм гуртом поклав усіх", — зізнався окупант.

Як додав вагнерівець, усіх залишили там. Усього, у підвалі перебувало 300-400 людей. Сховище замінували.

"Ми нікого не випустили. Там було близько 40 дітей. Я дав команду на знищення всіх", -  цинічно сказав найманець ПВК "Вагнера".

Він розповів, що це був великий житловий будинок, у дев’ять поверхів.  

"Я вирішив обнулити всіх!... Діти постраждали. Шкода дітей. Багато дітей загинуло. Було таке, так. Не приховуємо. Це на моїх руках кров", – зізнався Улдаров.

Як писали "Коментарі", прагнуть зайняти місце "вагнерівців": кого Росія відправляє на Бахмутський напрямок, — експерт Росія нарощує додаткові сили військових у Бахмутському напрямку, і це "еліта у беретах", котра прагне зайти у місто, замість "вагнерівців".

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в  ISW назвали причину, чому на взяття Бахмута Кремль кидає саме "вагнерівців" Експерти ISW вважають, що РФ використовує ПВК "Вагнера" для взяття Бахмута, щоб мінімізувати втрати армії.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, керівництво “вагнерівців” не шкодує живої сили та кидає своїх військових у справжню “м’ясорубку”. За словами представника адміністрації Джо Байдена, у Вашингтоні знають, що ПВК “Вагнер” зазнає нищівних втрат у районі Бахмута, де йдуть запеклі бої. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини