Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найманці ПВК «Вагнера» погрожують російському депутату Соболєву зґвалтуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Найманці ПВК «Вагнера» погрожують російському депутату Соболєву зґвалтуванням

«Вагнерівці» пригрозили розправитись на Червоній площі із депутатом Держдуми РФ, генерал-лейтенантом Віктором Соболєвим

16 травня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Про це свідчить відео, поширене "вагнерівцями",  повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на NEXTA Live.

Найманці ПВК «Вагнера» погрожують російському депутату Соболєву зґвалтуванням

Найманці ПВК "Вагнер" пригрозили Соболєву розправою. Ілюстративне фото

Попередньо, в інтерв’ю РосЗМІ Соболєв заявив, що російським мобілізованим, котрі приймуть рішення покинути військові частини й вступити до приватної військової компанії "Вагнер", загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

"Якщо вони (мобілізовані) потрапили в частини, нехай знаходяться у тих частинах і виконують ті завдання, які стоять. Вони не можуть піти з армії на фронті. Є низка законів, які забороняють будь-яке самовільне залишення частин і кримінально карають за це — від 10 до 15 років – зауважив депутат Держдуми РФ.

У відповідь, ватажок "Вагнера" — Євген Пригожин заявив, що Віктор Соболєв, ганьбить слово "генерал" й займається не тим, чим треба.

"На думку… Соболєва, ті, хто переходять на бік України, в тому числі здаються в полон, їм треба премії давати, а тих, хто йде в ПВК "Вагнер" — їх треба на 15 років садити. Тому товариша Соболєва треба перевірити, чи аналіз у нього взяти на антиросійську дизентерію. Що хочеться сказати Соболєву, який ганьбить слово "генерал": "Бздила картонна, збирайся і дуй на фронт. Покажи, на що ти здатний, балакуна безмозка", — сказав лідер  ПВК "Вагнер".

Самі ж "вагнерівці", після заяви російського генерал-лейтенанта, пригрозили Соболєву зґвалтуванням на Червоній площі, після закінчення війни. Якщо він і далі "суватиме свого носа і через нього, росіяни програють. Тоді, їм (намайманцям ПВК "Вагнер") доведеться прийти на Червону площу і аби захистити свій народ, вони "покарають" депутата Держдуми", — зазначили найманці Пригожина у відео.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чи вигідно диктатору Путіну змінювати Лукашенка, - російський ексрозвідник Якби у Путіна був намір "прибрати" Лукашенка із гри, він зробив би це у Білорусі, а не викликав його у Москву. Таку думку в Телеефірі висунув ексспівробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов, пишуть "Коментарі".

Читайте також на сайті "Коментарі", — Британець подолав 2 000 км з Лондона до Львова на велосипеді, аби зібрати гроші на розмінування України. Британець Том Хашемі два тижні мандрував Європою на велосипеді, прямуючи із Лондона до Львова й зміг зібрати понад 21 тис фунтів на підтримку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини