Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британець подолав 2 000 км з Лондона до Львова на велосипеді, аби зібрати гроші на розмінування України
commentss НОВИНИ Всі новини

Британець подолав 2 000 км з Лондона до Львова на велосипеді, аби зібрати гроші на розмінування України

Британець Том Хашемі два тижні мандрував Європою на велосипеді, прямуючи із Лондона до Львова й зміг зібрати понад 21 тис фунтів на підтримку України

16 травня 2023, 10:30
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Пресслужбу Львівської міської ради.

Британець подолав 2 000 км з Лондона до Львова на велосипеді, аби зібрати гроші на розмінування України

Том Хашемі та Андрій Садовий. Фото Львівської міської ради

В межах благодійної акції, іноземець поставив мету – зібрати кошти на  фандрайзинговій платформі для розмінування української території. Чоловік був вражений тим, що від нерозірваних мін та снарядів в Україні потерпають невинні люди, часто – діти. Будучи батьком, Том вирішив якось допомогти у цій ситуації, й тому наважився на велоподорож. Аби, завдяки зібраним коштам, подбати про безпеку українських дітей в майбутньому.

 У суботу, 13 травня британець прибув до Львова. Де його привітно зустрів міський голова Андрій Садовий. Том, прихопив із собою листи від члена парламенту Рочдейла та депутатів британського уряду зі словами підтримки.

"Це був нелегкий шлях, але я радий, що все вдалося. Щасливий знову приїхати до красивого Львова. Сподіваюсь, що нам вдасться зміцнити зв’язки між Львовом та Лондоном", — зауважив британець.

У свою чергу, мер Львова, подякував Великій Британії та її мешканцям за підтримку нашої країни у такий нелегкий час. Й під час зустрічі, він  домовився співпрацювати з Томом і надалі: у питаннях подальшого партнерства із британськими містами.

"Щодня до Львова привозять нових поранених, тому для нас важливо мати найкращі умови і спеціалістів, щоб допомагати всім. Тож будь-яка співпраця з Великою Британією, може бути нам корисною: консультації медичних спеціалістів, фінансова підтримка, навчальні програми тощо", — підкреслив Садовий.

Як писали "Коментарі" раніше, — Вчителька з Сумщини пішла захищати країну після втрати обох синів на війні Людмила 30 років пропрацювала в школі вчителькою фізкультури, але вирішила стати військовослужбовицею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини