Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навоювались. У Росії зафіксована рекордна кількість інвалідів
commentss НОВИНИ Всі новини

Навоювались. У Росії зафіксована рекордна кількість інвалідів

Росіянам потрібна рекордна кількість інвалідних візків і протезів кінцівок

24 травня 2024, 23:43 comments2514
Поділіться публікацією:

На обліку у Фонді соціального і пенсійного страхування РФ станом на кінець 2023 року перебувало понад 466 тисяч інвалідів, які потребували крісла-коляски, протези та інше спеціальне обладнання.

Навоювались. У Росії зафіксована рекордна кількість інвалідів

У РФ відчутно зросла кількість інвалідів. Фото з відкритих джерел

Як пише російське опозиційне видання "Верстка", цей показник став рекордним за весь час ведення статистики з 2012 року.

Повідомляється, що минулого року кількість росіян, які звернулися за засобами реабілітації, збільшилася на 42% або на 137 тис. осіб.

Як відзначає видання, кількість росіян з інвалідністю, яким потрібні крісла-коляски, зросла на 81 тис. — до 292,4 тис. осіб, кількість тих, хто потребує крісел-стільців із санітарним оснащенням, зросла із 66,5 тис. до 101,6 тис. осіб, а протези потребують 72,3 тис. росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідність проведення в Росії нової часткової мобілізації стане неминучою до кінця 2024 року або початку 2025 року. Як пише Financial Times з посиланням на джерело, близьке до керівництва російської армії, владі Росії, можливо, доведеться вийти за рамки нинішньої стратегії набору військовослужбовців. Такий крок може бути викликаний необхідністю зберегти перевагу російської армії на фронті в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будь-яка війна закінчується переговорами та угодами. Війна в Україні може закінчитися за фінським сценарієм, коли Фінляндія після війни з Радянським союзом втратила частину територій, але зберіглася як держава, заявив командир 57-ї окремої мотопіхотної бригади Олександр Бакулін. При цьому офіцер ЗСУ, чия бригада однією з перших вступила в бій з окупантами на Харківщині, вважає, що Україна вже виграла війну проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://verstka.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини