Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступаємо на трьох напрямках: де йдуть найзапекліші бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступаємо на трьох напрямках: де йдуть найзапекліші бої

У Генштабі підтвердили, що ЗСУ продовжують штурмувати позиції окупантів

15 червня 2023, 10:07
Поділіться публікацією:

Українська армія продовжує контрнаступальні операції на трьох напрямках фронту. Захисники мають успіх у просуванні. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Наступаємо на трьох напрямках: де йдуть найзапекліші бої

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Сили оборони України продовжують проводити як оборонні, так і наступальні дії. Мають частковий успіх. Там, де українські воїни обороняються, жодну позицію не втрачено. Продовжуються наступальні дії Сил оборони на Бердянському, Маріупольському та Бахмутському напрямках", — розповів Андрій Ковальов.

За інформацією Генштабу, на Бердянському напрямку бої тривають у районах Макарівки. На Маріупольському – у районі Новоданилівки та Новопокровки.

На Бахмутському напрямку українські воїни штурмують позиції загарбників у районі населених пунктів Роздолівка, Краснополівка та Берхівка-Ягідне. За словами речника Генштабу, українські захисники мають успіхи на цьому відрізку фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступальні дії ЗСУ тривають і мають успіх як мінімум на трьох ділянках фронту, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у новому звіті. Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі запевняє, що США зосередяться на тому, щоб Україна могла досягти успіху на полі бою. Допомагають нам і європейці, обіцяючи активізувати постачання зброї. При цьому в Офісі президента України попередили – на досягнення цілей контрнаступу (повернути під контроль Києва всі окуповані території, включаючи Крим) може піти багато місяців. Як оцінюєте ситуацію навколо контрнаступу – у тому числі у медійному та політичному плані? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому не варто чекати на швидкий прорив української армії – яке завдання ЗСУ вирішують прямо зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини