Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ України та РФ неможливий: Буданов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ України та РФ неможливий: Буданов зробив заяву

Через величезну кількість безпілотників та мін жодна зі сторін не може проводити наступальні операції

12 січня 2024, 11:45 comments1801
Поділіться публікацією:

Проведення активних наступальних операцій як Україною, так і Росією на сьогоднішній день неможливе. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "Le Monde" зробив голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов.

Наступ України та РФ неможливий: Буданов зробив заяву

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава української розвідки зазначив, що інтенсивне застосування безпілотників обома сторонами зумовило неможливість проведення російських та українських наступів.

Кирило Буданов назвав, що ще один фактор – щільність мінних полів, якої не було з часів Другої світової війни.

Буданов заявив, що рішення для безпілотників — це електронні засоби протидії, а для мін необхідно спеціалізоване обладнання.

У тому ж інтерв'ю глава розвідки сказав, що Росія не відчуває серйозних проблем через санкції, незважаючи на те, що на Заході постійно говорять про їхню безпрецедентність. Глава ГУР закликав партнерів ударити по ключових секторах економіки країни-окупанта.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Захід робить суперечливі заяви про війну в Україні: до чого схиляються США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини