Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ Росії: в Міноборони розповіли, куди терміново направили резерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ Росії: в Міноборони розповіли, куди терміново направили резерви

Резервні підрозділи вирушили до Харківської області

10 травня 2024, 16:20
Поділіться публікацією:

Для стабілізації ситуації на північ Харківської області, де росіяни намагалися прорвати оборону вранці, направили резервні підрозділи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони України.

Наступ Росії: в Міноборони розповіли, куди терміново направили резерви

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Протягом цієї доби на Вовчанському напрямку ворог здійснював авіаудари із застосуванням керованих авіаційних бомб (КАБ). З початком ночі російські окупанти посилили вогневий тиск на передній край нашої оборони за підтримки артилерії", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що приблизно о 5-й ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки. Наразі ці атаки відбиті, тривають бої різної інтенсивності. Для посилення оборони цьому ділянці фронту спрямовані резервні підрозділи. Сили оборони України продовжують стримувати настання ворога".                                                           

Нагадаємо, за інформацією "Reuters", російські окупанти посилено атакують північно-східний напрямок Харківської області, зокрема Вовчанськ, маючи на меті створити буферну зону, як раніше про це неодноразово говорив російський диктатор Володимир Путіна.

"Російські війська розпочали наземну атаку на північному сході Харківської області, просунувшись на один кілометр біля прикордонного міста Вовчанськ з метою створення буферної зони", — зазначає видання з посиланням на високопоставлене українське військове джерело.

Також видання "Коментарі" повідомляло – начальник сил оборони Харкова розповів, що відбувається на Харківщині та до чого готуватись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини