Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ РФ на початку літа: в ЗСУ розкрили деталі про угрупування, яке створює агресор
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ РФ на початку літа: в ЗСУ розкрили деталі про угрупування, яке створює агресор

Росія створює нове угруповання військ чисельністю понад 100 тисяч

22 березня 2024, 14:02 comments1907
Поділіться публікацією:

Країна-агресор створює нове угруповання чисельністю більше, ніж 100 тисяч військових. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

Наступ РФ на початку літа: в ЗСУ розкрили деталі про угрупування, яке створює агресор

Командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк. Фото з відкритих джерел

Командувач зазначив, це угруповання формується не обов'язково для наступу, а й для поповнення поточних втрат. Але такі наміри у ворога є.

"Але така ймовірність є, що на початок літа вони можуть мати певні сили для наступальних операцій на одному із напрямків. Це — умовні прогнози", – зазначив Олександр Павлюк.

Він додав, що Сили оборони зроблять усе можливе, аби завдати ворогу максимальних втрат і не дати ввести в бій нові сили.

За словами Павлюка, командування ЗСУ готується до будь-якого розвитку ситуації і готове приймати вольові рішення.

Він також нагадав, що Україна зараз не має переваги в повітрі, і це дозволяє ворогу завдавати потужних авіаударів.

Варто звернути увагу, що сьогодні прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Росія нині не просто проводить "спеціальну військову операцію" на території України, а перебуває у стані війни. Хоча раніше путінський режим та державні ЗМІ здебільшого публічно називали військові дії в Україні військовою операцією, проте слово "війна" вже неодноразово звучало й раніше, але не на офіційному рівні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер під час візиту в Україну заявив, що російський диктатор Володимир Путін найбільше боїться демократії, тому й розпочав війну проти нашої країни. Лише поразка Росії у її загарбницькій війні проти України може повалити диктатуру Володимира Путіна та допомогти самим росіянам, вважає видання Politico. Чи згодні з цими твердженнями? Чому, якщо Захід це розуміє, він не надає Україні достатньо і вчасно того, що допоможе нам здолати агресора? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини