Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кінець "сво": у Кремлі визнали, що Росія перебуває у стані війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінець "сво": у Кремлі визнали, що Росія перебуває у стані війни

Дмитро Пєсков вперше публічно заявив, що Росія перебуває у стані війни

22 березня 2024, 11:47 comments2812
Поділіться публікацією:

Росія нині не просто проводить "спеціальну військову операцію" на території України, а перебуває у стані війни. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Аргументи та факти" заявив спікер президента Росії Дмитро Пєсков.

Кінець "сво": у Кремлі визнали, що Росія перебуває у стані війни

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Ми перебуваємо у стані війни. Так, це починалося як спеціальна військова операція, але тільки-но там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною", — заявив рупор Кремля.

За його словами, "кожен повинен це розуміти для своєї внутрішньої мобілізації".

Представник Кремля зазначив, що необхідно забезпечити безпеку людей у нових регіонах Росії та "звільнити територію цих суб'єктів, яка зараз є де-факто окупованою київським режимом".

Варто зазначити, путінський режим та державні ЗМІ здебільшого публічно називають військові дії в Україні військовою операцією, проте слово "війна" вже неодноразово звучало й раніше. Зокрема, у березні 2023 року Дмитро Пєсков назвав "війною" протистояння Росії із Заходом, попередивши, що це надовго.                       

"Якщо ви маєте на увазі війну в широкому контексті — протистояння з ворожими державами, недружніми країнами, це гібридна війна, яка розв'язана по відношенню до нашої країни, — це надовго", — зазначав тоді Дмитро Пєсков.

Читайте також на порталі "Коментарі" – став відомим перший наказ Путіна Шойгу після "виборів": як це відобразиться на війні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки псевдовиборів у РФ: чи зміниться війна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини