Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ на Курщину зробив свою справу: куди Росія передислоковує війська
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ на Курщину зробив свою справу: куди Росія передислоковує війська

В ISW зауважили, що підрозділи передислоковуються із Запорізької ділянки фронту

23 серпня 2024, 16:34 comments1861
Поділіться публікацією:

Наступ української армії в Курській області змусив Москву передислокувати свої війська. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє німецький таблоїд Bild з посиланням на американський Інститут вивчення війни (ISW).

Наступ на Курщину зробив свою справу: куди Росія передислоковує війська

Операція у Курській області. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що російське військове керівництво перекидає підрозділи з української Запорізької області у зв'язку з операцією ЗСУ у Курській області.

ISW посилається на посади відряджених російських військових у соціальних мережах. Водночас, згідно зі звітом ISW, Росія намагається не послаблювати головний напрямок для наступу на Донеччині, зокрема Покровський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія змушена вивести частину військ із Калінінграда: у Литві зробили заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло — головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському, який відвідав Сумську область, що Збройні сили взяли під контроль ще один населений пункт Курської області РФ. Про це у Facebook розповів глава української держави.

Раніше "Коментарі" писали – операція ЗСУ в Курській області продовжується досить тривалий час. При цьому російські пропагандисти продовжують розказувати, як важливо боронити рідну землю і, що зараз як ніколи Росії потрібно єднання. При цьому чомусь черг в військкоматах Москви, Санкт-Петербурга та й інших великих міст не видно. Про що говорить реакція звичайних росіян на те, що відбувається в їхній країні? Чи може Путін використати цей "прорив", як привід оголосити чергову хвилю мобілізації в РФ? Видання "Коментарі" з цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини