Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ взяли під контроль ще один населений пункт на Курщині: деталі від Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ взяли під контроль ще один населений пункт на Курщині: деталі від Сирського

Також захисники мають поповнення обмінного фонду

22 серпня 2024, 12:56
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському, який відвідав Сумську область, що Збройні сили взяли під контроль ще один населений пункт Курської області РФ. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook розповів глава української держави.

ЗСУ взяли під контроль ще один населений пункт на Курщині: деталі від Сирського

Володимир Зеленський та Олександр Сирський. Фото - сайт Офісу президента України

"Відвідав прикордоння Сумщини та провів нараду з Головнокомандувачем Сирським та начальником Сумської військової адміністрації", – зазначив президент.

За його словами, Олександр Сирський доповів, що у певних районах Курської області під контролем України є ще один населений пункт. Також захисники мають поповнення обмінного фонду.

Також головком доповів про оперативну обстановку у всіх районах активних дій, і зокрема на найжорсткіших напрямках фронту. Повідомив про кроки щодо посилення оборони на Торецькому та Покровському напрямках.

Начальник ОВА Володимир Артюх розповів про ситуацію на Сумщині після початку Курської операції. Зокрема, про зменшення обстрілів зі ствольної зброї та жертв серед цивільних. Це також дозволило безпечніше відновлювати енергетичну інфраструктуру та готувати її до початку опалювального періоду.

Під час наради обговорили координацію дій між військовими, поліцією та ДСНС у прикордонні, зокрема для організації гуманітарних конвоїв у певні райони Курської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські військові в Курській області підірвали всі три мости через річку Сейм, ізолювавши в результаті близько 300 миль території і відрізавши російські підрозділи, що знаходяться там, від основних сил. Про це пише Forbes.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини