Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ на Харківщину РФ нанесла на техніку новий тактичний знак (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ на Харківщину РФ нанесла на техніку новий тактичний знак (ФОТО)

Новий тактичний знак має вигляд перекресленого навхрест ромба

11 травня 2024, 12:32
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська почали завдавати на техніку нового тактичного знака. Як повідомляє канал "Оперативний ЗСУ", техніка із цими знаками бере участь у наступі в Харківській області. Він має вигляд перекресленого навхрест ромба.

Наступ на Харківщину РФ нанесла на техніку новий тактичний знак (ФОТО)

Наступ Росії у Харківській області. Фото: з відкритих джерел

"Новий тактичний знак російського угруповання військ, що діє на півночі Харківської області", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, рано-вранці 10 травня російські окупанти спробували прорив лінії оборони української армії в Харківській області. Росіяни почали посилено атакувати північно-східний напрямок Харківської області, зокрема Вовчанськ, маючи на меті створити буферну зону, як раніше про це неодноразово говорив російський диктатор Володимир Путіна. Про це повідомляє "Reuters ".

"Російські війська розпочали наземну атаку на північному сході Харківської області, просунувшись на один кілометр біля прикордонного міста Вовчанськ з метою створення буферної зони", — зазначає видання з посиланням на високопоставлене українське військове джерело.

За його словами, з цією метою російські війська прагнуть відтіснити Збройні сили України на 10 кілометрів від російського кордону, і що українські захисники намагаються їх стримати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — начальник Харківського гарнізону та сил оборони Харкова Сергій Мельник повідомив, що військово-політичне командування все чудово бачить і разом із підрозділами Сил оборони готове до будь-яких намірів РФ на Харківщині. Сергій Мельник наголосив, що разом із тактичними діями окупанти посилюватимуть інформаційно-психологічні операції, щоб дезінформувати та посіяти панічні настрої серед людей.

Наступ на Харківщину РФ нанесла на техніку новий тактичний знак (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини