Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ буде довгим: генерал Міллі зробив нову заяву про контрнаступ України
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ буде довгим: генерал Міллі зробив нову заяву про контрнаступ України

Генерал Міллі заявив, наступ ЗСУ буде довгим, а росіяни вже зазнали величезних втрат

19 серпня 2023, 08:38 comments1906
Поділіться публікацією:

Українську армію чекає довгий шлях наступу. Він буде довгим і повільним, проте російські загарбники вже зазнали величезних втрат. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, пише "The Washington Post".

Наступ буде довгим: генерал Міллі зробив нову заяву про контрнаступ України

Марк Міллі. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про те, як поводиться російська армія Марк Міллі заявив, що росіяни зараз стали в глуху оборону. Вони зазнали великих втрат і перебувають у пригніченому стані.

"Моральний стан у них не дуже високий. Їх лідерство (Ред. — на полі бою) сумнівне і неоднозначне, залежить від типу підрозділу. На стратегічному рівні серед керівництва явно багато суперечок. Логістика не в кращому стані. Отже, росіяни, правда, в обороні", — вважає генерал.

Міллі попросив усіх не забувати його слова, які він озвучив кілька місяців тому, коли сказав, що наївно сподіватися на швидкий контрнаступ ЗСУ чи прорив. ЗСУ просуватимуться вперед, але це робитимуть довго, криваво і повільно. Саме це зараз і відбувається. Україна бореться та веде дуже важкий бій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розвідувальна спільнота США припускає, що українські військові під час нинішнього контрнаступу не зможуть досягти ключового південно-східного міста Мелітополя. Якщо оцінка виявиться вірною, це означатиме, що Київ не виконає основне завдання, щоб розірвати сухопутний коридор Росії в Крим цього року. Про це пише рейтингове видання The Washington Post, з посиланням на джерела, знайомі із засекреченим прогнозом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що свідчить ситуація на фронті та серед союзників України – що може змінитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 серпня 2023, 08:04

1 до 10 це прийнятний бій. Це не Україна веде, а бізнесмени у погонах і корумпована влада. Чекають слушного моменту ховаючись від ризику. Влада ухилянтів. Україна повільно стікає кров'ю.


Новини