Головна Новини Суспільство Війна з Росією Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, чи тиснуть на нього союзники
commentss НОВИНИ Всі новини

Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, чи тиснуть на нього союзники

Володимир Зеленський заявив, що не відчуває тиску на Україну щодо переговорів із РФ через "нерухомий фронт"

1 грудня 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що не відчуває тиску на Україну з боку партнерів щодо переговорів із Росією через "нерухому лінію фронту". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву він зробив в інтерв'ю Associated Press у четвер у Харкові.

Настав час починати переговори з РФ: Зеленський відповів, чи тиснуть на нього союзники

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На запитання, чи "статична лінія фронту" призвела до тиску з боку союзників України щодо мирних переговорів з Росією, Зеленський відповів, що він нічого такого не відчуває.

"Я поки що цього не відчуваю. ...Деякі голоси завжди чути", – заявив президент.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю президент визнав, що довгоочікуваний і широко анонсований контрнаступ ЗСУ влітку і восени не приніс очікуваних проривів фронту. Але Україна не відступає, і що їй потрібна допомога у нарощуванні вітчизняного виробництва озброєнь.

За словами Зеленського, Україні не вистачає сил, щоби швидше досягти бажаних результатів. Але це не означає, що українці мають опустити руки, що вони мають здатися. Українці, як і раніше, упевнені у своїх діях, вони борються за те, що належить їм

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нові пояснення Путіна війни проти України: чому ще хтось вірить у переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни почали масовано атакувати Україну дронами, а також продовжують наступ на низці напрямків, включаючи Авдіївку. Міжнародна ситуація для нас ускладнюється. Допомога з боку США пробуксовує, у низці європейських країн (спочатку Словаччина, тепер Нідерланди) до влади приходять ультраправі сили, які виступають за припинення підтримки України. Дедалі частіше звучать заклики до переговорів між Києвом та Москвою. Експерти оцінили те, що відбувається на військових та дипломатичних фронтах для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини