Головна Новини Суспільство Війна з Росією Настає той самий момент: до жителів півдня України звернулися з важливим проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Настає той самий момент: до жителів півдня України звернулися з важливим проханням

Жителів півдня просять не повідомляти у соцмережах, де знаходиться українська армія

10 листопада 2022, 07:40 comments1496
Поділіться публікацією:

Всім громадянам України, а особливо тим співвітчизникам, які проживають на півдні України, важливо постаратися дотримуватися інформаційної тиші про ситуацію на південному фронті. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на голову Херсонської ОВ Ярослава Янушевича в Telegram.

Настає той самий момент: до жителів півдня України звернулися з важливим проханням

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Глава Херсонщини зазначив, що кожному українцеві важливо розуміти, що ворог нічого не повинен знати про переміщення українських захисників, про те, де вони зараз та у якому напрямку рухаються.

"Звертаюся до жителів Херсона та всіх, хто має інформацію про події на південному фронті – дотримуйтесь інформаційної тиші. Не розголошуйте нічого про дії Сил оборони України. Це дуже важливо для нашої спільної перемоги", — написав Янушевич.

Глава Херсонської ОВА також попросив українців передчасно не розповсюджувати інформацію про те, що ворог відступає та залишає частину Херсонської області. Тим більше, що такі меседжі переважно поширюють російські пропагандисти. Ярослав Янушевич закликав довіряти лише перевіреній офіційній інформації від Генштабу ЗСУ чи української влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін увечері в середу, 9 листопада, заявив, що ухвалено "непросте рішення" про відведення угруповання на лівий берег Дніпра. Проте в Офісі президента України зазначили, що поки що не видно ознак, ніби загарбники залишають Херсон без бою . Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається і чому, а також, як важливо далі діяти найвищому військово-політичному керівництву України та ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає – чи може спалахнути протест у країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини