Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наші пілоти в Данії готові до льотної підготовки на F-16: Залужний зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Наші пілоти в Данії готові до льотної підготовки на F-16: Залужний зробив заяву

Навчання українських пілотів на винищувачах F-16 у Данії вже триває повним ходом

31 серпня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Українські льотчики у Данії готові розпочати льотну підготовку на винищувачах F-16. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Наші пілоти в Данії готові до льотної підготовки на F-16: Залужний зробив заяву

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що мав конструктивну телефонну розмову з начальником Штабу оборони Королівства Данія генералом Флемінгом Лентфером.

"У фокусі – навчання українських пілотів та інженерів на F-16, яке триває у Данії. Генерал Лентфер повідомив, що частина наших льотчиків вже успішно пройшла підготовчі заходи і може розпочинати льотну підготовку", – заявив Залужний.

Головком додав, що сторони також домовилися розпочати роботу над логістикою для забезпечення обслуговування та ремонту винищувачів F-16 в Україні.

Валерій Залужний висловив подяку всьому данському народу та уряду "за прийняте рішення передати Україні 19 літаків F-16 і всебічну підтримку в боротьбі з російським агресором".                                                                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський анонсував "потужний вересень для України". За його словами, слід очікувати нових оборонних пакетів для ЗСУ, нових переговорів про гарантії безпеки для нашої країни, санкції проти РФ, про наближення справедливого миру. Експерти прокоментували виданню "Коментарі" ці заяви, а також розповіли про вересневі очікування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пентагон зробив важливу заяву щодо навчання українських пілотів на F-16.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини