Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нарада російського командування вдалося: нові подробиці удару по штабу ЧФ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нарада російського командування вдалося: нові подробиці удару по штабу ЧФ РФ

ССО навели ракети на штаб флоту Росії під час наради керівників

23 вересня 2023, 09:17
Поділіться публікацією:

До точного ракетного удару ракет 22 вересня по штабу Чорноморського флоту країни-агресора у тимчасово окупованому Севастополі призвела вдала операція Сил спеціальних операцій ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба ССО у соцмережах.

Нарада російського командування вдалося: нові подробиці удару по штабу ЧФ РФ

Удар по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Фото: з відкритих джерел

За словами спецназівців, зухвала та кропітка робота Сил спеціальних операцій дозволила "вчасно і точно" вразити штаб Чорноморського флоту саме в той час, коли в будівлі проходила нарада керівного складу флоту РФ в окупованому Севастополі.

Бійці ССО оперативно передали дані Повітряним силам для завдання прицільного удару.

При цьому в ССО інтригують, заявляючи, що поки що не можуть розкрити всі деталі цієї операції, але обіцяють пізніше розкрити всі подробиці, а поки що підтверджують, що мети удару досягнуто, адже вже підтверджено загибель і поранення багатьох окупантів.

"Результат – десятки загиблих та поранених окупантів, серед яких вищий керівний склад флоту. Ідемо далі!", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за інформацією керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова, результат прицільного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у тимчасово захопленому Севастополі більш ніж задовільний, адже загинули щонайменше 9 людей, тяжкі поранення отримали 16. Серед них є російські генерали.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ukr_sof/748
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини