Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наджорстокі бої: Зеленський розкрив подробиці того, що відбувається зараз на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Наджорстокі бої: Зеленський розкрив подробиці того, що відбувається зараз на Донбасі

Лише за минулу добу відбито близько 100 атак ворога

19 листопада 2022, 08:07 comments2221
Поділіться публікацією:

Ні про який перепочинок, ні про яку паузу в бойових діях немає й мови – на Донеччині ворог кидає всі свої сили, щоб прорвати лінію оборони ЗСУ та піти у наступи, окупуючи нові населені пункти. Тільки за минулі стуки було здійснено близько сотні російських атак, але жодна з них успішно не закінчилася для загарбників. Як передає видання "Коментарі", про це у своєму відеозверненні до українців розповів президент Володимир Зеленський.

Наджорстокі бої: Зеленський розкрив подробиці того, що відбувається зараз на Донбасі

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Наджорстокі бойові дії в Донецькій області продовжуються досі, жодних пом'якшень боїв чи перепочинків не було", – зазначив глава держави.

Він додав, що всі українські захисники, які зараз захищають Україну на сході, мужньо дають відсіч ворогові. Підтвердженням цього є те, що жодна російська атака не закінчилася успішно для ворога. При цьому по всій лінії фронту Росія намагається шукати слабкі місця ЗСУ, щоби піти вперед, але українські воїни жодних шансів агресору не дають.

"У жодній з дільниць фронту не пасуємо перед ворогом. Усюди відповідаємо, всюди тримаємо позиції. На певних ділянках готуємо майбутні успіхи", – заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нові жорсткі заяви та наміри ЄС щодо Росії: про що вони говорять – до чого можуть призвести.

Також видання "Коментарі" писало – що означає вирок Окружного суду Гааги в Нідерландах, який ухвалив, що пасажирський "Боїнг" (рейс МН17, майже 300 осіб на борту) було знищено в липні 2014-го російською системою "Бук", а постріл робився із тимчасово окупованої частини Донецької області? Про що свідчить реакція російської сторони? Чи є шанс закликати країну-агресора до реальної відповідальності за це та інші злочини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини