Головна Новини Суспільство Війна з Росією НАБУ оголосило у розшук заступника голови Сумської облради: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ оголосило у розшук заступника голови Сумської облради: що відомо

Вадима Лисого підозрюють у недекларуванні відомостей щодо позики

7 лютого 2023, 16:39
Поділіться публікацією:

Заступника голови Сумської обласної ради Вадима Лисого за підозрою у недекларуванні відомостей, Національне антикорупційне бюро оголосило у розшук. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на прес-службу НАБУ.

НАБУ оголосило у розшук заступника голови Сумської облради: що відомо

Вадим Лисий (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що раніше правоохоронні органи повідомили Лисому про підозру щодо внесення недостовірних відомостей до електронної декларації у 2020 році. Його дії кваліфікували за ч. 1 ст. 366-2 КК.

За даними слідства, чиновник не задекларував позику у розмірі 1,6 млн гривень, яку взяв у 2017 році під заставу нежитлового приміщення площею понад 520 кв. у Сумах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що НАБУ оголосило у розшук екс-главу НБУ Шевченка. Національне антикорупційне бюро оголосило у розшук трьох посадових осіб "Укргазбанку", причетних до розкрадання понад 200 млн грн, серед яких екс-глава Нацбанку Кирило Шевченко. У відомстві пояснили, що про підозру їм повідомили ще на початку жовтня, проте у спеціальному порядку, оскільки місцезнаходження цих осіб було невідоме. З того часу підозрювані ігнорували виклики до слідчого, через що їх було оголошено в розшук.       

 Також "Коментарі" писали про те, що НАБУ оголосило в розшук нардепа Волинця. Народного депутата 9-го скликання від фракції "Батьківщина" НАБУ оголосило в розшук. Політика підозрюють у внесенні недостовірних даних до електронної декларації на майже 1,79 млн гривень. Відомо, що НАБУ і САП 17 листопада 2022 року, повідомили нардепу Михайлу Волинцю про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік  на майже 1,79 млн грн. За ч.1 ст.366-2 Кримінального кодексу України було порушено справу. Правоохоронці встановили, що політик не вніс до своєї електронної декларації за 2020 рік інформацію про доходи та позашляховик Toyota Highlander.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини