Головна Новини Суспільство події НАБУ оголосило в розшук нардепа Волинця: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ оголосило в розшук нардепа Волинця: відома причина

Розслідування було розпочато за матеріалами програми журналістських розслідувань "Схеми"

24 листопада 2022, 13:15
Поділіться публікацією:

Народного депутата 9-го скликання від фракції "Батьківщина" НАБУ оголосило в розшук. Політика підозрюють у внесенні недостовірних даних до електронної декларації на майже 1,79 млн гривень. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу НАБУ.

НАБУ оголосило в розшук нардепа Волинця: відома причина

Михайло Волинець (фото з відкритих джерел)

"НАБУ розшукує народного депутата України IX скликання, підозрюваного у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік загалом на майже 1,79 млн грн", — йдеться в повідомленні відомства.

Відомо, що НАБУ і САП 17 листопада 2022 року, повідомили нардепу Михайлу Волинцю про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік  на майже 1,79 млн грн. За ч.1 ст.366-2 Кримінального кодексу України було порушено справу. Правоохоронці встановили, що політик не вніс до своєї електронної декларації за 2020 рік інформацію про доходи та позашляховик Toyota Highlander, яким користується нардеп,  він зареєстрований  на його сина. Розслідування розпочали за матеріалами, які зібрали  журналісти "Схеми".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що СБУ оголосила в розшук Дмитра Медведєва. В Україні СБУ оголосила в розшук колишнього президента РФ, заступника голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва. Його звинувачують у посяганні на територіальну цілісність й недоторканість української держави. Україна звинувачує Медведєва за ст. 110 ч.  2 Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинені особою, яка є представником влади), повідомили у відомстві. Санкції ст. 110 ч. 2 передбачають позбавлення волі на термін від 5 до 10 років за ґратами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини