Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ оголосила в розшук Дмитра Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оголосила в розшук Дмитра Медведєва

Відповідно до ст. 110 ч.2 Медведєву загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років в'язниці

10 жовтня 2022, 18:29
Поділіться публікацією:

В Україні СБУ оголосила в розшук колишнього президента РФ, заступника голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва. Його звинувачують у посяганні на територіальну цілісність й недоторканість української держави. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на базу даних МВС.

СБУ оголосила в розшук Дмитра Медведєва

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

"Україна звинувачує Медведєва за ст. 110 ч.  2 Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинені особою, яка є представником влади)", — йдеться у повідомленні на сайті МВС.

Санкції ст. 110 ч. 2 передбачають позбавлення волі на термін від 5 до 10 років за ґратами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап "спецоперації". Масований удар ЗС РФ по об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку України – це початок нового етапу спецоперації. З такою заявою виступив голова Комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв. Продовжуючи ту тезу, яку раніше вже озвучив російський диктатор Путін та інші перші особи Кремля, Бондарєв зазначив, що на такі масовані удари Росії довелося піти, щоб дати відповідь на "терористичний акт" на Кримському мосту. Віктор Бондарєв також висловив упевненість, що такі удари по критичній інфраструктурі України лише прискорять темпи проведення так званої спецоперації і призведуть до її логічного завершення.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі знущально прокоментували обстріл України. Спочатку Кремль кличе Україну на переговори, а потім закликає до зміни влади в Україні та погрожує повноцінним демонтажем політичного режиму України. Зокрема, про це заявив сьогодні заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Говорячи про масований ракетний обстріл України Дмитро Медведєв заявив, що це лише перший епізод і попереду будуть інші не менш болючі епізоди.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххх

10 жовтня 2022, 20:16

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини