Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перший епізод зіграно: у Кремлі знущально прокоментували обстріл України
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший епізод зіграно: у Кремлі знущально прокоментували обстріл України

У Кремлі вже попередили, що такий масований обстріл України далеко не останній.

10 жовтня 2022, 14:30 comments2681
Поділіться публікацією:

Спочатку Кремль кличе Україну на переговори, а потім закликає до зміни влади в Україні та погрожує повноцінним демонтажем політичного режиму України. Зокрема, про це заявив сьогодні заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Говорячи про масований ракетний обстріл України Дмитро Медведєв заявив, що це лише перший епізод і попереду будуть інші не менш болючі епізоди. Як повідомляє видання "Коментарі", про це опальний російський політик написав у себе в Телеграм.

Перший епізод зіграно: у Кремлі знущально прокоментували обстріл України

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Екс-президент Росії заявив, що за нинішньої влади України Росія завжди буде насторожено ставитися до сусідньої держави, бачачи в ній загрозу для своїх кордонів та своїх громадян.

"Українська держава у нинішній конфігурації з нацистським політичним режимом становитиме постійну, пряму та явну загрозу Росії. Тому, крім захисту наших людей та охорони кордонів країни, метою наших майбутніх дій, на мій погляд, має стати повноцінний демонтаж політичного режиму України", – висловився Медведєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський вкотре закликав визнати Росію, яка завдає ракетних ударів по мирним містам державою-терористом на всіх рівнях. Сьогоднішній ракетний терор лише затвердив у цій думці. Тим часом до Конгресу США внесли законопроекти про визнання РФ державою-спонсором тероризму, а також визнання її дій в Україні – геноцидом. Які шанси, що Штати вирішуватимуться на жорсткіші заходи щодо Росії, яка продовжує цілеспрямоване знищувати мирне населення та критичну інфраструктуру України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європейський Союз дозрів на 8-й пакет санкцій за "референдуми" та анексію – що в ньому найболючіше для Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини