Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наближаємось до переломних подій: ветеран оцінив можливість закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Наближаємось до переломних подій: ветеран оцінив можливість закінчення війни в Україні

Євген Дикий дав прогноз на закінчення війни в Україні.

10 вересня 2024, 15:12 comments1521
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Ветеран АТО та військовий експерт Євген Дикий вважає, що події цієї осені мають стати вирішальними для війни в Україні. Дикий вказує на наближення України до межі, коли залишиться воювати кілька років.

Наближаємось до переломних подій: ветеран оцінив можливість закінчення війни в Україні

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий ефірі "24 Каналу" прокоментував можливе закінчення бойових дій в Україні. За його словами, Україна може наблизитись до моменту, коли на війні можна буде побачити, що "ми добиваємо" російські сили.

"Я не буду брехати, що нам залишилося 2-3 тижні. Нам залишилося і не 2-3 місяці. Можливо навіть 2-3 роки. Дуже сумніваюся, що більше. Події цієї осені мають шанс стати переламними. Ми маємо шанс перетнути ту межу, після якої нехай нам доведеться довоювати ще рік-півтора-два. Однак ми вже будемо бачити, що це ми довойовуємо та добиваємо", – прогнозує Дикий.

Військовий експерт наголошує, що Росія має ряд проблем, зокрема нестача озброєння. За словами Дикого, Росія має танків та бронетехніки на рік активних бойових дій, а ствольної артилерії вистачить на менший період.

"Треба це тримати в голові – те що зараз у них на фронті ще дечого вистачає, так це тому, що там в тилі вже вигребли останні склади. Так, на фронт все підвозять і підвозять. Однак підвозити далі вже нічого, склади порожніють. У тих запасах, які здавалися бездонними, там дно вже просвічує", — вважає Дикий.

Ветеран АТО додає, що його прогноз базується на посиленні Україною своїх дій на фронті завдяки мобілізації. За словами Дикого, він впевнений у військових, однак вказує, що тил не повинен вестись на "пропагандистські вкиди".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський терорист Гіркін прогнозує поразку Росії на війні в Україні. 

Також "Коментарі" писали, що Дикий дав прогноз щодо боїв на Покровському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини