Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терорист Гіркін прогнозує поразку Росії у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист Гіркін прогнозує поразку Росії у війні в Україні

Ігор Гіркін вважає, що Росія зазнає поразки у війні, якщо буде продовжувати завдавати ракетних ударів по Україні.

4 вересня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Воєнний злочинець та колишній полковник ФСБ РФ Ігор Гіркін вважає, що російські масовані удари по Україні не принесуть перемоги Росії у війні. За його словами поразка усе більше нависає над Кремлем.

Терорист Гіркін прогнозує поразку Росії у війні в Україні

Російський терорист Ігор Гіркін. Фото з відкритих джерел

Засуджений на 4 роки за екстремістські повідомлення російський терорист Ігор Гіркін написав у своєму Telegram повідомлення щодо російської стратегії масованих ударів по Україні. У своєму дописі Гіркін пише слово "Україна" з маленької літери та використовує приставку "так звана".

"Жодні (які завгодно масовані) удари ракетами по промисловій, енергетичній та транспортній інфраструктурі України самі собою ні перемоги, ні навіть "компромісного врегулювання" не принесуть "від слова зовсім"", — заявив Гіркін.

За його словами Україна за допомогою Заходу зможе дати відсіч Москві, що призведе до "військово-політичної (або політичної) поразки" Росії.

"Поразка — це слово "нависає" над нашою військовою кампанією дедалі виразніше і дедалі загрозливіше — як би не "пижилася" наша офіційна пропаганда", — вважає Гіркін.

За словами терориста, лише "рішучий розгром ЗСУ" може принести перемогу Росії у війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський терорист Ігор Гіркін заявив, що нібито розкрив план України у Курській області. За його словами, Україна відволікає Росію від удару на півдні. 

Також "Коментарі" писали про реакцію українського лейтенанта Андрія Коваленка на ракетний удар по Львову. За його словами росіяни б'ють по цивільних, а Заходу головне дотримуватись принципу "без ескалацій".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини