Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запорізькому напрямку окупантам спекотно: де б'ють ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запорізькому напрямку окупантам спекотно: де б'ють ЗСУ

Росіянам складно залишатися на позиціях у Василівці, Михайлівці та Токмаку Запорізької області

10 травня 2023, 15:30 comments1122
Поділіться публікацією:

У низці населених пунктів Запорізької області, тимчасово окупованих російськими загарбниками, повідомляють про вибухи. Насамперед йдеться про Василівку, Михайлівку та Токмак. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі написав мер Мелітополя Іван Федоров.

На Запорізькому напрямку окупантам спекотно: де б'ють ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

За інформацією Федорова, наразі на Запорізькому напрямку окупантам "гаряче".

"Місцеві жителі повідомляють про звуки вибухів поблизу Василівки, Михайлівки та Токмака. Чекаємо на подробиці від Генштабу", — написав Федоров.

Зазначимо, окупанти побоюються контрнаступу ЗСУ, тому тимчасово окупований Бердянськ сьогодні став тим містом, куди росіяни активно вивозять представників окупаційної влади захоплених населених пунктів Запорізької області, колаборантів, а також дітей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Борель розповів про мир в Україні за кілька днів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у відповідь на заяву генсека ООН Антоніу Гутерриша про те, що "мир в Україні зараз неможливий" (мовляв, ні Київ, ні Москва) не готові сісти за стіл переговорів, радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк обурився . За його словами, переговори можливі, але лише за певних обставин. А саме, якщо країні-агресору нагадають, нарешті, відповідні статті статуту ООН і "ввічливо" попросять залишити чужу територію, якщо перестануть вважати РФ частиною ООН та Радбезу ООН. Про що говорять спливають від колишніх і чинних політиків і чиновників різних частин світу (Азії, Європи, Латинської Америки) "миротворчі" пропозиції? До чого вони можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини