Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запоріжжі окупанти розбомбили самі себе: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі окупанти розбомбили самі себе: подробиці

Внаслідок вогневої поразки загинув один окупант і ще двоє отримали поранення

8 липня 2022, 14:17 comments1336
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Запоріжжі російські війська знищують самі себе. Про це повідомляє Запорізька військова адміністрація у своєму офіційному Telegram-каналі.

На Запоріжжі окупанти розбомбили самі себе: подробиці

Армія РФ

Так, Запорізька ОВА, посилає на дані української розвідки, повідомляє, що ворожі війська завдали удару по своїх же позиціях у Запорізькій області.

"Окремі підрозділи реактивної артилерії російських окупаційних військ не зовсім підтримують проведення так званої спецоперації і підсвідомо допомагають Збройним Силам України проводити демілітаризацію своїх же російських окупаційних військ. Нещодавно підрозділ РСЗВ окупанта завдав вогневої поразки своїх позицій поблизу населеного пункту". .

Повідомляється, що внаслідок вогневої поразки загинув один окупант і ще двоє отримали поранення. Також підтверджено знищення складу боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що куди поверне фронт : експерти озвучили прогноз – де тепер буде найгарячіше. Росіяни одразу націлюються на Краматорськ та Слов'янськ, при цьому продовжуються ракетні удари по різних містах, артобстріли Донбасу, Харкова, удари по Сумщині з російської території.

Читайте також про те, що ескалація Казахстану з РФ підвищується: Токаєв негайно звернувся за допомогою до США. Неприємності посипалися на нафтову галузь Казахстану після того, як Токаєв відмовився визнати "ДНР" та "ЛНР" та запропонував Європі допомогу у стабілізації енергетичних ринків.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на колишнього прем'єра міністра Японії вчинено замах: у Мережі з'явилося відео нападу. Зараз лікарі виборюють життя Абе.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Донбасі в тилу противника знову сильні вибухи: що відомо (ВІДЕО). Інцидент стався у місті Шахтарськ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини