Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході знову малюють похмурий прогноз: що і чому не вдасться відвоювати Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході знову малюють похмурий прогноз: що і чому не вдасться відвоювати Україні

The Hill зазначає, що Україні може не вистачити допомоги США, щоб відвоювати величезні ділянки сходу та півдня, окуповані у 2022 році

1 травня 2024, 11:00 comments3021
Поділіться публікацією:

Як не було, так і немає навіть передумов того, що війна в Україні може наблизитись до свого завершення. І для того, щоб вижити українській державі, треба розумно використати нову допомогу, виділену владою США. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Hill.

На Заході знову малюють похмурий прогноз: що і чому не вдасться відвоювати Україні

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу зазначають, новий пакет американської допомоги має забезпечити належне постачання українських військових до кінця 2024 року, але подальше фінансування може залежати від результатів виборів президента США, які мають відбутися у листопаді цього року.

"...Хоча ця допомога дозволить українцям зупинити поступ Росії і, можливо, повернути назад деякі з її нещодавніх досягнень, вона не дозволить їм відвоювати величезні ділянки сходу та півдня, окуповані в 2022 році", — зазначає видання.

Варто зазначити, що у подібному ключі раніше висловився оглядач The Washington Post і старший науковий співробітник Ради з міжнародних відносин Макс Бут

Аналітик висловив думку, що союзникам США було б корисно діяти так, начебто Вашингтон фактично відвернувся від світу, бо існує реальний ризик.                                                                  

"Як би не було болісно отримати допомогу Україні через Конгрес, 61 мільярд доларів, швидше за все, закінчаться до кінця року. Це означає, що на початку 2025 року буде потрібен ще один законопроект. Якщо Трамп переможе в листопаді, вкрай малоймовірно, що він підтримає такий закон", – вважає Макс Бут.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перспективи російсько-української війни у травні: чи варто очікувати на перелом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини