Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході спрогнозували, коли РФ поверне свої території у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході спрогнозували, коли РФ поверне свої території у Курській області

Курська операція змінила динаміку війни

30 серпня 2024, 09:54 comments1585
Поділіться публікацією:

Якщо РФ хоче повернути свої території у Курській області, їй знадобиться більше військ. Однак це не вийде, якщо окупанти не залишать своїх позицій в Україні або не відправлять до Курської області молодих призовників. Але другий варіант є політично складним завданням на тлі попередньої обіцянки правителя РФ Володимира Путіна не надсилати їх до України. Як передає портал "Коментарі", таку думку дійшли аналітики видання "The Hill".

На Заході спрогнозували, коли РФ поверне свої території у Курській області

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Президент Володимир Путін, який колись так міцно контролював ситуацію, здається приголомшеним і безцільно блукає нудними засіданнями, якими він колись керував із загрозою та владою. Минули загрози ядерної ескалації, літні канікули в Сибіру без сорочок і дивні виступи проти Заходу. Трансформація характеру може відображати накопичені психологічні наслідки програшу в довгій і безглуздій війні. Але це також пожвавлює наполегливі чутки про те, що людина, яка стоїть на камері, зовсім не президент", — зазначає видання.

При цьому пов'язана з війною нестача робочої сили в громадянській економіці, безумовно, посилюватиметься, оскільки конфлікт та його попит на солдатів розширюватимуться, що призведе до зростання зарплат та цін. Економічні труднощі, глибше українське вторгнення чи чергова спроба широкомасштабної мобілізації може повернути росіян до вуличних протестів.

Вже є ознаки заворушень у регіонах етнічних меншин Росії. Насильницька незгода, безумовно, зростатиме з огляду на непропорційну кількість неслов'янських меншин, які гинуть під час нападів смертників на українські окопи та артилерійського вогню на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" – якщо так продовжуватиметься, Україна програє війну: на Заході назвали ключову причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська влада на тлі Курської операції створює нові добровільні загони територіальної оборони. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини