Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході назвали одну з цілей Курської операції, яка вже досягнута
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході назвали одну з цілей Курської операції, яка вже досягнута

Курська операція змусила росіян зацікавитись війною

14 серпня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Крім виконання суто військових завдань, українська операція під Курськом вже зараз досягла принаймні однієї психологічної мети: "прорватися крізь пелену російського самовдоволення щодо війни — яка мала обмежений вплив на життя більшості звичайних росіян". Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post.

На Заході назвали одну з цілей Курської операції, яка вже досягнута

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що українська операція в Курській області стала ударом, що шокує, по кремлівському режиму, адже вона підриває саму сутність побудованої в РФ імперіалістичної ідеології.

Автор публікації зазначає, що повномасштабне вторгнення РФ в Україну було виявом "неоімперіалістичного реваншизму", в рамках якого Росія заперечувала суверенітет та власну ідентичність України. Навпаки, Україна розглядалася як частина великої Росії, якій варто повернутися в рідне лоно.

"Ці помилки були розвіяні завзятим опором України та сплеском українського націоналізму, який супроводжував її військові зусилля. І тепер, замість відновлення зниклої російської імперії, Путін спостерігає, як стають все очевиднішими вразливі місця його власної країни", — пише автор статті.

Читайте також на порталі "Коментарі" – прорив першої та другої лінії оборони у Курській області: деталі від естонської розвідки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – операцію ЗСУ у Курській області було організовано значно краще, ніж літній контрнаступ у 2023 році на півдні України. Це і є головною відмінністю та складовою успіху українців влітку 2024 року. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю ВВС заявив високопоставлений британський військовий, який говорив на умовах анонімності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини