Головна Новини Суспільство Війна з Росією На тлі знищення "Новочеркаська" у США закликали дати ЗСУ ще більше ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

На тлі знищення "Новочеркаська" у США закликали дати ЗСУ ще більше ракет

Генерал Ходжес висловив думку, що ЗСУ можуть вигнати окупантів із Криму за наявності відповідного озброєння

26 грудня 2023, 15:42 comments1146
Поділіться публікацією:

Саме від рішення західних партнерів України залежить, чи росіяни й надалі використовуватимуть проти українців анексований Крим чи ні. Якщо ВСУ буде більше далекобійних ракет, російські окупанти просто не зможуть використовувати для атак на цивільну інфраструктуру анексований півострів. Як передає портал "Коментарі", таку думку в X (Twitter) висловив колишній командувач армією США в Європі генерал у відставці Бен Ходжес. 

На тлі знищення "Новочеркаська" у США закликали дати ЗСУ ще більше ракет

Ходжес висловився про знищення "Новочеркаська"

"Якби в України була ще сотня ATACMS, TAURUS, Storm Shadow або SCALP? Крим став би непридатною для Росії базою... Ні військово-морського флоту, ні військово-повітряних сил, ні запусків дронів проти цивільних, ні логістичного вузла для підтримки російської оборони на півдні України... ні Керченського мосту", – висловився американський генерал.

Нагадаємо, також Ходжес нещодавно висловив думку, що всі західні союзники, зокрема й США, мають чітко заявити, що хочуть перемоги України, це створить потужні передумови для посилення військової допомоги.                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські захисники знищили у порту окупованої Феодосії великий десантний корабель "Новочеркаськ". Про це йдеться у повідомленні командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука у Telegram.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони країни-агресора підтвердили поразку їхнього великого десантного корабля "Новочеркаськ" у порту тимчасово окупованої Феодосії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини